11 februari 2007

beste ploeg van de wereld

Nog 4 uurtjes en ik ga in de Diestse tafeltennisclub kijken naar de match van PW Diest tegen de beste club ter wereld, nl. Villette Charleroi. Charleroi kiest een viertal uit Samsonov Vladimir (A1), Saive Jean-Michel, Li Ching (A1), Smirnov Alexei (A1 - zie foto) en Dantchenko Oleg (A4).

De wedstrijden starten om 16.00 uur maar de club liet ons weten toch best tegen drie uur al naar de sportzaal af te zakken want ze verwachten 400 toeschouwers. Er wordt voor de gelegenheid zelfs een extra cafetaria in mekaar gebokst.

Onze drie oudsten, die lid zijn van Diest, en de beide ouders kregen allemaal een vrijkaart. Zo'n gul gebaar kan je niet naast je neer leggen. Bij andere clubs was het zeker weer afdokken geblazen. Dus, op naar Diest!

Wie denkt dat pingpong maar een saaie bedoening is, moet van de zoon (10 jaar) zeker dit filmpje eens bekijken. Helemaal te gek wordt het op deze demonstratiewedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.