3 februari 2007

daswatanders


Zoals ik je eerder al liet weten, werden ons bureel en de immense traphal onder handen genomen door de schildersploeg van een bevriende school. Deze leerlingen hebben vrijdagmiddag de laatste klusjes met kwast afgewerkt en onze eigen hout-mannen hebben de stevige stellingen -met veiligheidsnetten en al- gedemonteerd. Het resultaat mag gezien worden. Nog een stevige poetsbeurt, wat plintenwerk en hopelijk nog wat kunst tegen de muur en klaar is kees.

Onze school is tot leven gekomen en heeft de vervallen-ziekenhuis-look van zich afgeworpen. De commentaren zijn overwegend lovend. Sommigen vinden het felle groen er een beetje over maar de leerlingen, de jongere leerkrachten, ikzelf en mijn naaste collega vinden het een heel grote verbetering. De kleurenkeuze was gewaagd, zeker voor een school met een wit-grijs-bruin-traditie, maar wie niet durft, blijft terplekke trappelen. Dit project toont aan dat onze school jong van geest is en niet bang is om een nieuwe en frisse koers te varen.

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.