12 februari 2007

gaudi's draak

Een jongen doodgestoken, een vrouw afgemaakt door een jachtluipaard, drie Italiaanse toeristes verkracht en gestenigd,.... geweld, zinloze doden, je wordt er misselijk van. Toch moet ik toegeven dat zelfs ik, na de vernieling van Gaudi's "draak" door een punker, veel goesting had om de gebruikte metalen staaf, in gloeiende conditie, in zijn hol te duwen. Zou iedere mens dan toch een potentiƫle geweldenaar zijn?

1 opmerking:

  1. Ik snap je volledig. Het vernietigen van een kunstwerk is echt het symbool van gebrek aan respect voor mensen, voor menselijkheid en voor alle goede dingen aan de mensheid. Ja, ja, klinkt pathetisch, maar ze moeten maar van Gaudi afblijven;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.