26 juni 2014

koevinkje, klein geaderd witje en groot dikkopje

koevinkje op Veronicastrum

Het koevinkje dat ik pas vorig jaar voor 't eerst in onze tuin zag verschijnen, is sinds vorige week terug. De onderkant van de vleugels zijn het mooist omdat de 8 ogen een gouden rand hebben. Gustav Klimt heeft er precies zijn hand in gehad. Ook present zijn het klein geaderd witje en het groot dikkopje.

klein geaderd witje op Magnolia 'Daphne'


groot dikkopje

7 opmerkingen:

 1. schoon ! ik had iets anders verwacht bij een dikkopje trouwens. Indrukwekkend dat je er in slaagt zo'n foto's te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's van mooi vlinderkes. ik zie er hier nog niet veel tot nu toe...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het aantal stuks is hier ook niet denderend, gelukkig zijn het aantal soorten best ok. Om deze foto's te maken moet ik erin lukken heel dicht te naderen (compactcamera), soms lukt dat, soms ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie opeens allemaal mooie foto's van vlinders op diverse blogs. Vooral die van jou zijn prachtig, mijn complimenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Hier nog nauwelijks een vlinder gespot...Laat staan op foto vastgelegd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de foto met het klein geaderd witje betreft mijn favoriet!
  Ik sta/stond een beetje achter met bloggen, deze ochtend had ik eindelijk enkele uurtjes tijd om de vele leuke berichtjes te lezen en de mooie foto's te bewonderen. Ik viel af en toe echt wel in verbazing.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dankjewel Silvia, ik doe mijn best al vraag ik me soms af, bijvb. na neerhalen vliegtuig of oorlog in Gaza, waar ik mee bezig ben.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.