20 oktober 2012

bezoek in 't donker

Sinds een paar dagen hebben we elke avond een nieuw, jong egeltje op bezoek. Het is plezant om weten dat dit gestekeld zoogdier zich hier ergens wist voort te planten. Net als de grotere exemplaren komt ook de kleine het eten bestemd voor onze kattin opvreten. Ook als de kat -en een kat van de buren- er vlakbij staan. Deze 2 roofdieren/jagers durven schijnbaar dat doetje niets in de weg te leggen. Uit sympathie zal het toch niet zijn dat ze het egeltje laten voorkruipen?

het voederbakje van de kat wordt grondig geïnspecteerd

alles op, tot de volgende keer!2 opmerkingen:

  1. ^^ Blijkbaar doen ze overal hetzelfde! Net voor de winter het buikje volvreten met kattenvoer. Ik zie ze dat nooit in de zomer doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier komen ze elke avond aan de achterdeur, zomer of herfst. En ook onze kattinnen laten begaan en kijken ernaar...

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.