4 januari 2008

zo staan we er voor

Volgende week start de terugronde van de tafeltenniscompetitie. Zoals je weet, zijn wij in september met vier papa's van jeugdspelers gestart in de Vlaams-Brabantse competitie. Ze hebben ons Diest T gedoopt en vermits T bijna op het einde van het alfabet komt, kan je ongeveer inschatten welk gedacht onze club (PW Diest) van ons heeft.

Zelf vinden we dat we het redelijk goed gedaan hebben in de heenronde. Hier de stand in het klassement:


Met vier + veertigers, die n.b. nog maar enkele maanden spelen, moet je hiervoor niet verlegen zijn. We proberen in de terugronde minstens even goed te doen, al zijn er die beweren dat we nog beter kunnen. In ieder geval, geschiedenis zijn we NIET aan het schrijven maar het resultaat ligt wél ver boven de verwachtingen van de kenners binnen de club. Diest R of S is haalbaar... of is zelfs dat nog te optimistisch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.