16 januari 2008

duracell-konijn is jarig


Mijn dochter Sara (zie foto) verzamelt de grappige Duracell-konijnen. Zij laat me weten dat deze konijnen dit jaar jarig zijn. 35 jaar met name!

De makers voor de reclame van deze batterijenfabricant bedachten het roze konijn in 1973. Om aan te tonen dat deze batterijen veel langer meegaan dan andere merken, stopten ze een hele troep konijnen een trommel in de hand. En jawel, het konijn met de Duracell-batterij roffelde het langst, zelfs nog uren nadat de andere konijnen er het loodje bij neer hadden gelegd.

Sara heeft ondertussen zo'n 25 verschillende uitvoeringen van het konijn in haar bezit. Ze zoekt nog de drummer, de bokser en de sneeuwman. De batterijen zelf zijn ondertussen ook een fel begeerd goed maar dat is een ander verhaal, een 'thriller' waarin het konijn niet mag meespelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.