19 januari 2008

fier op Loes

Omdat onze beste speler gisteren niet mee kon naar leider Overijse namen we mijn 12-jarige dochter Loes mee als 'vierde man'. We hadden er niks te verliezen alleen maar te winnen. Bij de heenronde kregen we immers een flinke pandoering van 0 tegen 16.

Maar met onze 4 NG'ers (niet geklasseerden) tegen een E4 en 3 E6'ers hebben we onze huid duur verkocht. Na een lange, hoogstaande strijd sleepten we uiteindelijk 5 overwinningen uit de brand, wat als een prima resultaat geldt.

De beste prestatie kwam ongetwijfeld van ons Loes die de allerlaatste match moest spelen en dan nog wel tegen de E4. Deze speler had al 20 matchen gespeeld tegen een NG en nog nooit had hij er één van verloren. Tot gisteren. Loes bleef in de belle (vijfde set) ijzig kalm en won met 2-3 ! Van een verrassing gesproken.

Zelf kon ik ook één match winnen tegen een E6. Een speler die van de 20 matchen tegen een NG er nog maar ééntje verloor maar gisteren ook tegen mij de duimen moest leggen. Samengevat: met 11-5 verloren tegen de competitieleider maar mentaal een flinke opsteker.

Loes: 2 op 4, Frank: 2 op 4, Ludo: 1 op 4 en Rudy: bijna 1 (belle)

2 opmerkingen:

piep zei

wie wat hoe ?
toch gefeliciteerd met julie uitslag .
misschien nog beter geweest met de 4de speler erbij .
doe zo verder .

piep zei

Proficiat aan loesje .
Hopende dat Ze nog eens mag meegaan.
Misschien op 16/2/2008 als die andere speler weer eens niet kan meedoen .