6 januari 2008

goud

goud voor Jerry en mezelf (provinciaal kampioen)

Twee dagen lang vertoefd in de sporthal van Wemmel voor de provinciale kampioenschappen tafeltennis (Vlaams-Brabant + Brussel). Mijn grootste bewondering gaat naar mijn 4 kinderen die samen 14 medailles wisten bijeen te spelen. De belangrijkste vermelding is voor Jo die 3 maal goud behaalde (enkel, dubbel en dubbel gemengd) en Loes die goud behaalde bij de NG-competitie (alle leeftijden).

Maar, het is toevallig wel mijn blog ;-), dus deel ik ook "met grote fierheid" mee dat ik vandaag samen met mijn T-ploeggenoot Jerry goud heb behaald bij de heren dubbel (NG). In de finale wonnen we niet van de minste (het duo speelde achteraf de finale en halve finale in het enkelspel).

Hier past ook een oprecht dankwoord aan PW Diest en in het bijzonder Marc, die door zijn trainingswerk en coaching, prima resultaten bereikt bij de Diestse jeugdspelers. Het was een weekend waar hij fier op kan zijn!

3 opmerkingen:

kruidenklets zei

Mijn gelukwensen aan jou en je vrouwen!
(Telkens ik dat 'overleven tussen vrouwen' boven je blog lees, moet ik denken aan mijn vaders gevleugelde woorden: "Drie dochters en mama... Vier plagen voor papa!" - en hoezeer hij dat meende bleek toen het eerste kleinkind op komst was, en hij stiekem bleek te hopen op een kleindochter.)

Cursief Huigje zei

Proficiat zulle.

[muggenbeet] zei

merci cursief huigje;
Ik kreeg gisteren te horen dat we nu ook verwacht worden op het belgisch kampioenschap!!!