16 januari 2008

geslaagde nieuwjaarsreceptie

Gisterenavond was onze school de gastheer voor de nieuwjaarsreceptie van alle KSOM-scholen. En als onze school ergens in uitblinkt, dan wel in het organiseren van eet- en drinkfestijnen. Dat was er gisteren weer aan te zien, want het was een vlekkeloze organisatie met een prima concept en heel lekker eten en drinken. Alleen maar lovende commentaren gehoord.

Zelf heb ik me ook goed vermaakt. Voor een geslaagde avond heb ik behalve spijs en drank vooral goed en plezant gezelschap nodig. Met mijn collega's van de leerlingenbegeleiding en de directie zit het op dat vlak altijd snor. En wat even belangrijk is tegenwoordig -ik word ook al een dagje ouder- is dat de mensen die ik (voorlopig) liever niet in mijn buurt heb, ook netjes zijn weggebleven. Niets zo "nefast voor de feestvreugde" als een foute tafelgenoot (m/v).

2 opmerkingen:

  1. Ach zo? Nieuwjaarsreceptie?
    Zoonlief werd gisteren om 17.00 uur daar bij jou op school verwacht om met de jeugdharmonie waar hij lid van was op zijn klarinet te komen toeteren... Had het ene dan met het andere te maken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @annetanne: dan heb ik uw zoon mooi horen spelen op zijn klarinet.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.