8 september 2007

K3 in de kebab

Borgerokko hier en Borgerokko daar maar als er geld kan verdiend worden aan die "9/11'ers" dan draait daar Agnes van Vlaams Belang haar hand niet voor om. Via haar firma Madigro kwam er in Duitsland 150 ton rot vlees tussen de pita döner. Officieel luidt het partijstandpunt dat die mensen terug naar het land van herkomst moeten maar Agnes gelooft blijkbaar eerder in een tactiek van massale voedselvergiftiging.

Duitsland krijgt het tegenwoordig wel erg hard te verduren. Eerst stuurt studio honderd een verschrikkelijke kloon van K3 op hen af en -hiervan nog niet bekomen- komt er opnieuw 150 ton Vlaamse K3 op hun bord. Ik wist het ook niet, maar K3 betekent in de vleessector 'rot vlees', iets dat zeker niet geschikt is voor menselijke consumptie.

De betere muziekrecensent heeft dit hopelijk al genoteerd.

1 opmerking:

  1. Dat is wat je 'het ràs' kan noemen. Zelf zijn ze daar ook graag mee bezig.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.