12 juli 2006

geen film als een ander


Tiany Kiriloff

Deze week ben ik tijdens het zappen gestoten op Open en Bloot, het programma dat erop gericht is 'om je meer seksplezier te verschaffen'. Omdat we moderne, volwassen mensen zijn, ben ik bij de uitzending blijven plakken... wie weet leren we nog iets bij - voor zover dat dit nog kan, wel te verstaan!

Naar het einde toe kwam de rubriek "Seksnieuws met een aantal leuke weetjes en filmrecensies." En daarbij was ik toch wel bijzonder verrast door de kinky, weirdo, vrouwonvriendelijke filmkeuze: "Cumswallowing Whores” van Francesca Lé en te koop voor 34,50 euro ! Ik zag Tiany tweemaal slikken toen ze deze film aanprees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.