12 juli 2006

akelig dichtbij

"Onbekende steekt jongeman neer in Paal: in Paal, bij Beringen, is een jongeman van 20 zwaargewond geraakt nadat hij was neergestoken. De jongen was vanmorgen om 4 uur met zijn vriendin naar de scoutslokalen van Tervant aan het wandelen. Daar werd hij plots aangevallen door een onbekende man, die hem twee messteken in de zij en de bil gaf. De jongen raakte levensgevaarlijk gewond. Bovendien kreeg hij ook een klaplong."

Het zoveelste voorval van overbodig en zinloos geweld. Je kijkt er al niet meer van op totdat men komt melden dat het slachtoffer een familielid is.

Het gaat ondertussen al wat beter. Gelukkig. Veel sterkte aan mijn familie en hopelijk wordt de dader snel gevonden. Wat bezielt sommige mensen toch?

update 19/7: de dader is gevat. Met mijn familielid gaat het beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.