20 augustus 2005

Pukkelpop vs. WAke.

Pukkelpop mag dan nog een succes zijn, hét grote jongerenevenement van dit weekend vindt plaats in Keulen nabij de Dom. Het rockfestival "Dom in Keulen", beter gekend onder de werktitel 'wereldjongerendagen', lokte maar liefst 500.000 jongeren waaronder 3.600 Belgen.

Hoogtepunt is deze avond wanneer WAke zal optreden. WAke is het gelegenheidsduo Marilyn Manson futuring Ratzinger. Volgens de VRT-website zijn de veiligheidsmaatregelen erg streng. Zodra de paus in de buurt zal zijn, wordt het gsm-verkeer platgelegd. Het succes van WAke is zodanig groot dat er in het station regelmatig perrons worden afgesloten. Ook de metro kan de massa met moeite slikken, aldus de VRT.


échte foto's van WAke bestaan nog niet maar het moet er
ongeveer zo uitzien.

5 opmerkingen:

 1. Er is ook een bron die stelt dat Ratzinger zal drummen. Afwachten dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer nou dat bij de vorige post geen commentaar mogelijk was. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kan je commentaar ook hier kwijt zolang je maar niet komt te vertellen dat marijke D. heerlijk was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marijke dillen, uiteraard. Naast Morel en van dermeersch.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.