21 augustus 2005

Miss Limburg.

Wie dacht dat er alleen maar patattenboeren en zelfbenoemde fietsende gouverneurs in Limburg woonden, kan dat 'vooroordeel' bijschaven op de website van het Belang van Limburg waar de Limburgse bakvissen die dingen naar de kroon van Miss Limburg worden voorgesteld. Tot 11 september middernacht kan je per sms (0.50 euro) je keuze kenbaar maken. Gekke vaststelling: "waar zit kandidate 19?" Iemand een idee?

2 opmerkingen:

  1. Ik zie vier namen staan die enigzins buitenlands klinken, maar iets extra-Europees zit er volgens mij niet tussen. Of er een 20ste kandidate ontbreekt betwijfel ik, want de ondertitel schrijft: "Wilt u de 19 finalisten nog beter leren kennen?"

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch springen de foto's van miss 18 naar miss 20.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.