23 augustus 2005

Geen 'Eigen Volk' met dikke konten!

Gisterenavond (VTM-Telefacts) heb ik met belangstelling gekeken naar de volgevreten Vlaamse beren (in de betekenis van mannelijke zwijnen) die zich in Pattaya bedienen van goedkope seks aangeboden door - door armoede gedreven- masseuses en prostituées.

Van Lou, de échte banaan van Lou and the Hollywood Bananas, was al langer geweten dat hij kwistig zijn genen rondstrooit op en in Pattayaanse vrouwen en omgebouwde mannen. Wat mij evenwel interesseerde, was wat Wim Elbers, de voor racisme veroordeelde Vlaams Blokker, in Pattaya uitspookte en hoe hij zijn seksexploten kadert in de "eigen-volk-eerst"-gedachte en de "gezinswaarden" die de vlaamsnationalistische partij toch ZO belangrijk acht.

Over de eigen Vlaamse vrouwen had buikjerond Wim, zelf toch ook niet de mooiste uit het Noordelijk halfrond, zo zijn uitgesproken mening: "Geef mij maar een knappe Thaise vrouw in plaats van een Vlaamse met een dikke kont en hangtieten". In tegenstelling tot het 'zweepke' en het 'brommerke' sprak Wim niet over de 'gezinswaarden'. Maar na wat ik zag en hoorde, kan ik me inbeelden dat vrouwen met een mening of vrouwen die al eens tegenpruttelen niet zo zijn ding zijn. Vlaamse leeuwen vragen niet, zij nemen.

Maar oordeel niet te snel: niet zozeer het sekstoerisme deed Wim in Pattaya belandden, insinueerde de gewezen commissaris van het Hoog Comité van Toezicht zelve, maar wel het feit dat België zijn "land niet meer is". "Er is geen vrije meningsuiting meer" had hij immers geconcludeerd na zijn effectieve veroordeling voor racisme.

Elbers: Voor vrije meningsuiting en Voor vrije zaaduitstorting.

Volgens Georges Timmerman van De Morgen zou Elbers aan Het Nieuwsblad verklaard hebben dat hij -als verlofnemer voorafgaand aan de pensionering- nog steeds in dienst is bij de politie én 80 procent van zijn wedde door de Staat uitgekeerd krijgen. Een gesettelde sekstoerist dus, onderhouden door de Staat, die "verfoeide Belgische Staat die Vlaanderen al zo lang tekortdoet". Elbers kwam zichtbaar niks tekort.


Tussen het copuleren door heeft Elbers toch nog tijd gevonden om het IJzerwake-
manifest te ondertekenen. Het Vlaams Belang reageert vandaag met een persmededeling: "Vlaams Belang dringt aan op verlenging van de uitrijperiode voor mest met 14 dagen en dit voor alle gebieden". Of Thailand ook nog meer Vlaamse mest nodig heeft, daarover had de partij vandaag nog geen mening.


15 opmerkingen:

 1. Ik had het gedacht: een jaloers groen konijn.
  Sukkelaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het gedrag van Elbers is echt niks om jaloers op te zijn, wel beschaamd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hilde Sabbe in het Laatste Nieuws van 24.8:
  "De vraag is ook of je een dergelijk reservaat met geld van de belastingbetaler moet subsidiëren. Zo'n Wim Elbers, veroordeeld wegens racisme, die ginds in Thailand nog 80% van zijn wedde ontvangt: moeten wij echt zijn hoererij, hoe goedkoop ook, financieren?... "

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ satanas: er wordt geen vuile praat op deze blog getolereerd, zeker niet als je IP-adres onderdrukt wordt wat me doet vermoeden dat je ook schunnige en illegale sites frequenteert! Ga spelen bij Hopla!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @tanguy: het betrof een verwijderde comment van satanas, toevallig niet een nickname van jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee, toch niet.
  Ik ziet het nut niet in van anoniem te posten.

  Ik hou van een polemiek, maar wel met open visier.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @muggenbeet, ik zit inderdaad achter een firewall maar dat is om mij te beschermen voor linkse perverten. Deze blog is wel een toppunt van absurditeit. Groene konijntjes onder mekaar. Zielig vertoning.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze woorden uit jouw mond zijn een echte opsteker voor mij. Evenwel voor 'groene konijntjes' verwijs ik terug naar de website van hopla.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat W. Elbers en die andere fenomenen te verkondigen hadden is waar maar moet niet voor een camera gezegd worden.Ik ben 42,heb 7 jaar in Thailand gewoond waarvan 4 in Pattaya en heb ook in horeca gezeten.Ben geen sextoerist maar heb ginds veel gezien en meegemaakt .Pattaya is prostitutie (zowel mannen als vrouwen),maar niet iedere Vlaming die naar Pattaya gaat is een hoerenloper!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "maar niet iedere Vlaming die naar Pattaya gaat is een hoerenloper"

  Daar ging en ga ik ook vanuit.DAT zou pas erg zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wim Elbers doet met het geld waarvoor hij gewerkt heeft wat HIJ wil! Hij is / was niet de enige bij de Gerechtelijke Politie die 80pct van zijn wedde kreeg. Iedereen in zijn geval kreeg hetzelfde.Met dit geld deed/doet hij aan direkte ontwikkelingshulp, zonder tussenkomst van enige NGO.Natuurlijk had hij beter gezegd: "liever een mooie Thaise dan een Marokakkanse met een dikke kont en...een snorretje!" Maar dat zou pas racisme geweest zijn.En voor de rest kunnen jullie, bende minus habentes, nu ik goed en wel gepensioneerd ben,allemaal,mijn 2 (zeggen en schrijven twee) dikke kloten kussen. Is dit duidelijk, bende jaloerse linxe klootzakken?
  Met zonnige en zondige groeten.
  Willem, Ph. ELBERS, Ridder in de Leopoldsorde, Vlaming en vrij-denker, in vrijwillige ballingschap op het makakenvrij eiland Koh Larn, Thailand.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor een goed begrip van de zaak: mijn e-mailaddress is wimelbers@hotmail.com, Comments meer dan welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat Willem Elbers doet is zijn zaak. Concentreer u allen maar op het binnenland, waar de hedendaagse politiek het alreeds verdronken land dreigt aan de haaien te voeren.

  schaamte over jullie die becriticeren, Elbers heeft jarenlang door zijn functie te vervullen ingestaan voor UW welzijn, UW veiligheid... en waarmij bedankt U hem? Door zwaar te gaan viseren op zijn levensstijl/seksualiteit. Boudewijn was een flikker. DiRupo is een flikker. Dewever doet aan BDSM en verhofstad laat zich graag afzuigen door minderjare dwergmongolen. Maar kakken jullie daarop?

  "Neen", spreken dan de comentatoren, "het is geen jaloersheid. Die man zit op het paradijs lekkere wijven te wippen maar wij hebben daar geen probleem mee. Het zijn de zeden!"

  God is dood, de Kerk gevallen en Elbers tevreden.

  Met groet

  Een, ietwat jongere, kwelduivel van het Elbers`geslacht

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het probleem van Wim en Jef ELBERS is dat beiden zwaar miskweekt zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leerrijk, die reacties.
  (en ook misselijk makend, maar ik probeer het van de positieve kant te zien)

  Ook een prettige kerst gewenst aan alle lieden van goede wil!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.