21 augustus 2005

De memorial en kunst.

Ook dit jaar wordt het schilderij dat prijkt op de affiche van de Memorial Van Damme verkocht aan 'de hoogste bieder'. De opbrengst ervan gaat naar Unicef.

Voor het eerst werd de affiche van de Memorial Van Damme ontworpen door een vrouwelijke kunstenaar. Het werk is van de hand van Christine Comyn, een geboren en getogen Westvlaamse (Markegem, 1957), die momenteel haar atelier heeft in Brugge.

Je kan zelf ook een bod uitbrengen op het schilderij maar denk eraan dat je bod bindend is. Het hoogste bod bedraagt momenteel 6500 euro.


verspringster te koop.

1 opmerking:

  1. Haar techniek ziet er goed uit, maar zie dan toch liever een abstract figuur op dat schilderij dan een sportfiguur ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.