17 augustus 2005

De Morgen blijft knippen.

Terwijl je vandaag in De Morgen nog een bonnetje kan uitknippen voor de voorlaatste thriller heeft de krant reeds een nieuwe spaaractie aangekondigd. De Morgen lezen zonder schaar is tegenwoordig ondenkbaar.

"Tien films die je eigenlijk niet mocht zien", luidt het deze keer. De Morgen zou De Morgen niet zijn als er niet een paar pikante exemplaren tussen zitten. Caligula en jawel, Deep Throat. En dan vraag ik me af wie bij zo'n spaaractie eigenlijk de uiteindelijke lijst samenstelt en waarom de keuze is wat ze is.

Het zou me niet verbazen dat vrouwenzot Desmet er weer voor iets tussen zit. En wedden dat hij op dat eigenste moment met zijn gedachten weer bij Renske zat: "ik kan je genezen van je keelontsteking Renske..."


Deep Throat, volgens D.M. 'cult-porno'.

1 opmerking:

  1. Nooit geweten dat mijnheer Desmet zo'n 'vrouwenzot' is. Maar dan is hij toch alleszins niet de enige op zo'n redactie. Kandidaten genoeg voor die filmselectie,dus.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.