22 augustus 2005

gratis geld.

Blogger Askatasuna heeft een tijdje geleden meegedeeld dat hij van Google een cheque heeft ontvangen. Het aangeboden geld heeft hij verdiend door simpelweg 'Ads door Google' op zijn blog te plaatsen. Gratis geld waar hij nauwelijks iets heeft moeten voor doen. Verdorie denk ik dan, als ik er al maar een deel van de internetkosten kan mee terugverdienen, is dat Googlegeld toch aardig meegenomen.

Na wat zoekwerk (hoe werkt dat ding nu eigenlijk?) en na een aanvaardingsprocedure vanwege Google met succes doorlopen te hebben, staan er nu ook enkele sobere Ads op mijn blog. Zelf mag ik er niet op klikken of Google sluit de boel af. Of er dus geld of geen geld binnenkomt, zal volledig afhangen van de Muggenbeetbezoekers. En de start was 'prima': van de laatste 200 bezoekers klikten volgens de Googlestatistieken welgeteld nul bezoekers op de Googleadvertentie.

Ach, van dat rentenieren zal wel nooit iets in huis komen zeker?

5 opmerkingen:

 1. Ik heb zojuist eens geklikt. In ruil voor een pintje, mochten we mekaar eens tegenkomen :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt, kan ik 'het systeem' even testen. Jawel, het brengt 0,07 USdollar op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog een beetje geduld misschien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k Zal eens klikken manneke. Wel spijtig dat de dollar zo laag staat, anders zou je iets meer verdienen in Euro.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt tijd! 't Is maar een uitprobeersel van mij. Als het echt niet de moeite loont, zal dat spul (Ads) er afvliegen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.