1 juli 2005

Art from Belgium.

Onderstaande 'printscreen' komt van de knettergekke Amerikaanse weblog zombiepiefight. In zijn links vind je ook een kaart van België. Want neem van me aan, België is voor Amerikanen even bekend als St. Maarten voor ons. Enige geografische duiding is dan op zijn plaats. Achter de illustratie heeft de blogger een snelkoppeling geplaatst 'art in Belgium' en als je er op klikt dan kom je terecht bij ... muggenbeet.

Dit is natuurlijk veel te veel eer en al even knettergek als de weblog zelf. Zombiepieflight is een geregeld bezoeker van mijn blog en blijkbaar is hij een fan van mijn photoshopminicreaties. Thanks zombiepieflight for your appreciation. Ik stel me natuurlijk wel de vraag of er echt een vijs los moet zitten om mijn blog goed te vinden. Hopelijk niet.

Troost: als er in het verrechtsend Vlaanderen geen enkele Vlaamse Blogger Muggenbeet nog de moeite vindt om te lezen dan heb ik toch nog altijd de onverbeterlijke rots in de branding Zombiepieflight. Al neem ik aan dat het nog belange zo ver niet is. De bruine drek drupt weelderig op het net maar er zijn hopelijk nog genoeg frisse koppen (mét zin voor humor) die eens langs komen. Het plezier is wederzijds.


shitpissmotherfucker... fijn gezelschap!

2 opmerkingen:

  1. hey,

    je wordt wel degelijk gelezen hoor - don't you doubt that! Ben er trouwens zeker van dat veel fasco's je bloed kunnen drinken... Keep up the GOOD work!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh je staat potverdikkeme in NETWERK, moest mijn blog in netwerk staan zou ik me pas vereerd voelen!!!!!
    kdenk ook niet dat ik anders hier ooit geraakt zou zijn omdat ik nog maar sedert vanochtend begreep dat er BLOG gen bestaan!
    voordien had ik wel ene webspace, gelijk aardig mo via msn.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.