10 juli 2005

balgehakt voor Clijsters.

Onderstaande -niet bijgewerkte- foto maakt duidelijk waarom de lijnrechters zelden of nooit ten onrechte 'OUT' roepen wanneer Clijsters opslaat. Haar lichaamstaal is duidelijk: "Riskeer het niet om de bal buiten te geven of ik maak balgehakt van je edele delen". Clijsters is erg geliefd door haar collega's... dat kan waar zijn maar wat vinden de lijnrechters ervan? En de ballenrapers?


Clijsters' linkerhand mist zelden.

2 opmerkingen:

  1. Dank voor je vriendelijke website,je kent respect voor vele mensen en zaken en je verdiend respect van anderen.Je bent vast een goed mens,begripvol en eerlijk en met een klare kijk op de zaken die je aankaart.Bedankt voor je tijd.Was het maar zo dat iedereen respect had voor elkaar,dit mag geen utopi zijn;begrip,aanvaarding,geen uitsluiting,gelijke rechten;we komen er wel.
    p.s.: graag had ik de mogelijkheid gehad om één artikel af te printen of door te sturen,vooral over vlaams b..Ik wil vlaams b.-ers overtuigen om niet meer te stemmen op deze ondemocratische party.Aangezien ze toch de moeite niet doen om vele info over de party te bekijken,had ik het een goed idee gevonden om korte artikels te mailen,daar zullen ze misschien toch iets van oppikken en hopelijk hun keuze herzien.
    Vriendelijke groeten Patrick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankje voor de positieve feedback. De regels voor het overnemen van artikels vind je terug onder copyright CClicensed.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.