15 juli 2005

toch trui voor Tom Boonen.

Muggenbeet heeft aan Jean-Marie Leblanc, de directeur van de Tour, het voorstel overgemaakt om vanaf volgend jaar een nieuw officieel truitje aan het bekende gamma toe te voegen. Het betreft hier "de zwarte trui" (zie ontwerp - asfalt met bloedvlekje) dat gedragen mag worden door die renner die het meeste "voeling" heeft gehad met het parcours.

Zo'n trui zou vallende renners, ravijninduikers en rotsklievers aanmoedigen om niet naar huis te gaan maar de volledige Tour uit te rijden tot in Parijs alwaar -zoals echte mannen past- een MUGhelikopter de renner in kwestie nog altijd kan afvoeren. Of in het slechtste geval: alwaar de renner plaats kan nemen in de voorziene corbillard.


de zwarte trui zou Tom niet misstaan.

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.