18 december 2012

onder de douche


Gisteren nam ik voor het eerst én als allereerste een deugddoende douche in de volledig vernieuwde ruimte. De logica werd hiermee gerespecteerd: wie zich in het zweet werkt, heeft recht op voorrang. Tegelijkertijd was deze douchebeurt een waterproof-test. Jammer genoeg blijkt er aan de deur nog een kleine hoeveelheid water naar buiten te sijpelen. Dat wordt zoeken seffens. Deze lek moet worden gedicht anders zitten we op termijn met hetzelfde probleem als maanden geleden: natte muren en vloeren met waterkringen. Benevens deze kleine domper op de feestvreugde was het een heerlijke ervaring in onze eigenzinnige douche te kunnen staan. Maar mijn plezier zal pas compleet zijn als het foutje weggewerkt is. Water is iets vies, elk minuscuul spleetje is er één teveel. Dedju toch!

4 opmerkingen:

Hilde zei

spijtig van dit lek! dan kan je inderdaad luidkeels vloeken als je -na uren/dagen hard labeur- merkt dat er nog een mankementje boven water komt! haha 'boven water komen', leuke woordspeling hé Ludo voor moest het je nog niet opgevallen zijn! ;-)
groetjes, Hilde
http://doorhetoogvan.blogspot.be

Ludo RUTTEN zei

Ik denk dat ik het lek gevonden heb. Zat in de deur zelf vermoed ik. Heb het gefikst maar moet 24 uur wachten met de gebruikte siliconen vooraleer het te testen.

SuperMasj zei

Ik hoop met je mee dat je die lek inderdaad gedicht hebt. Daarna kan je zorgeloos genieten

natuurlijk-rijk zei

Leuke foto Ludo!