Blogroll

20.1.2024

"Blogroll", ik weet niet of deze term nog veel gebruikt wordt. In de beginperiode van de blogs hadden we allemaal een lijst op de site staan, van alle blogs die we goedvonden en lazen. Dat had wel iets, het creëerde een gemeenschapsgevoel. Een vorm van waardering ook.

Ik ga dit opnieuw doen. Ik begin van nul af aan. Met open blik. Het kan een tijdje duren, eer deze nieuwe lijst op punt staat. Eerst op ontdekkingstocht gaan: wie schrijft er nog, wie is wat sociaal en interactief, wie heeft wat te tonen of te vertellen, wie laat op Muggenbeet zijn kop wel eens zien ?????

Denk je dat je blog wel een plekje verdient op de 'blogroll' laat het me in de onderstaande reactieluik ongegeneerd weten.💚

Ik volg ongeveer 30 andere blogs met de Leeslijst van Blogger. 


Volgende blogs -volgens alfabet gerangschikt - zijn alvast alive and kicking:


De Andere Kris Peeters - Kris Peeters (verkeersdeskundige)

Graswortels - Geertrui Cazaux (over dierenrechten)

Groengenot - Hilde Cassimons (VELT-tuin)

Heen en Terug naar de Ardèche - Marthy

Jan Wilde een Tuin - Jan Steenweg (bekroonde wilde tuin)

Loes Loyens - Luce Rutten (dorpsgenote)

Low Impact Man - Steven Vromman

Moois van 'M(i)e' - Mieke Richart

The Happy Five - Johan Beckers & familie

Tuinverhalen - Hetty

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.