4 januari 2020

in de hoek

Een telefoonboek, bestaat dat eigenlijk nog? Jawel, wij kregen hem vandaag in de brievenbus. De Witte Gids heet dat ding. Nog steeds. De vorige hebben we, denk ik, zo'n 2 of 3 maal gebruikt. Niet om iemand op te bellen maar wel om het juiste adres op te zoeken.... en natuurlijk... om te kijken of je er zelf nog in staat en of het nummer klopt. Bij de nieuwe was dit niet anders. Vooraleer doen te verdwijnen in de schuif boven de TV, zocht ik onze gegevens op. "Tessenderlo", de letter R .... en jawel, we staan ook in de editie 2020. Alles correct. Ik weet niet hoe met jou zit, maar wij hebben onze vaste telefoon nog al heeft dit een paar keer aan een zijden draadje gehangen. 

Dit jaar is er wel een ingrijpende verandering: wij staan er wel in maar eigenlijk niet meer tussen. Het moet zijn dat die van ons stout is geweest want ze hebben haar helemaal in de hoek gezet. Aan mij kan dat niet gelegen hebben.

De Witte Gids


2 opmerkingen:

  1. Ik ben uitsluitend via een vaste telefoon bereikbaar en sta niet in de telefoongids.
    Snail- en email zijn de alternatieven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @woelmuizenier: snailmail heb ik even moeten googelen. Ik begrijp dat het de brievenbus is :) Echte voelbare dingen zijn m.i. ook wel toffer dan de digitale versies ervan.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.