10 april 2015

bel me niet meer


Omdat het de voorbije maanden de spuigaten begon uit te lopen met al dat bellen voor dit en voor dat, heb ik me zonet on line ingeschreven op de bel-me-niet-meer-lijst. Dat was in enkele seconden allemaal ingevuld en na een bevestigings-e-mail van mijnentwege kreeg ik meteen een antwoord terug: 'bedankt voor je inschrijving op de Bel-me-niet-meer-lijst'. Eenvoudig en hopelijk even doeltreffend.

De bel-me-niet-meer-lijst zorgt ervoor dat je geen ongewenste reclame meer ontvangt via telefoon. De wet verplicht bedrijven of organisaties, die via telefoon commerciële aanbiedingen doen, deze lijst te gebruiken. Zij halen je telefoonnummer en naam uit hun belbestanden en zullen je zo niet meer bellen voor hun producten of diensten of voor speciale promoties.


5 opmerkingen:

 1. In Nederland werkt het, in Frankrijk totaal niet. Internet- en telefoonabonnementen, panelen voor zonenergie, van alles probeert men mij aan te smeren op ons vaste nummer in Frankrijk. Meestal doe ik of ik geen Frans spreek, dan haken ze snel af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb me ook direct uitgeschreven, hopelijk helpt het.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komt als geroepen, had het er vandaag nog over met een vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat me weten of het werkt.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.