9 juni 2016

'mislukte' foto


Te snel en per ongeluk afgedrukt waardoor het object dat ik wilde fotograferen zelfs niet op beeld staat. Normaal gaat dat de prullenmand in maar nu vond ik toch dat dit beeld beter verdient. Wat je ziet is een spiegelbeeld (ronde spiegel met blauw-groene mozaïek) waarop zowel een binnendeur als de achterdeur staan. Helemaal rechts staat onze okergele radiator met magneten die we op onze reizen gekocht hebben. De ooievaar is bv. van onze Elzasreis en daaronder hangen de prachtige watervallen van de Hérisson in de Franse Jura. Hier tussenin vind je de Groene Citadel van Maagdenburg, een bouwwerk van Hundertwasser. De scherpe bek is van een houten vogel. Kijk, en dat is nu een voordeel van een eigen blog, je kan er werkelijk alles op zwieren zonder bemoeienissen of censuur van anderen. Zij kunnen dan op hun beurt meteen wegzappen. Vrijheid, blijheid!


8 opmerkingen:

  1. :D
    Ik heb dat ook al eens voor... Ge brengt me op gedachten ;) !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mislukte foto's zijn jaren later vaak de leukste foto's, omdat daar de dingen op staan die je niet bewust hebt vastgelegd maar wel allerlei herinneringen naar boven die je onbewust had opgeslagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel kleuren, maar dat is logisch in 't huis van een Hundertwasser-fan ;-) En ja zo'n foto's kunnen ook absoluut iets hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  4. :) mooie foto...'t is dat er uitleg bij was, anders begreep ik die 'kunst'niet...en Hundertwasser vind ik toch beter...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Marian: het is zeker geen 'kunst' en heeft zeker niet de pretentie Hundertwasser naar de kroon te steken. Bescheidenheid troef.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Ludo...Weet ik toch...was een grapje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En dat is nou ook een voordeel van zo'n blog; via een kort stukje een klein kijkje in het leven van een ander krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.