28 mei 2016

waar eerst?

 

Het zijn hoogdagen in de tuin. Al het geleverde werk levert prachtige bloemen en heerlijke geuren op. De boerenjasmijnen en seringen, je kent ze wel, mmmm er kan niet veel tegenop. Er is zoveel te zien dat je niet weet waar te beginnen. Bij elke ronde door de tuin ontdek ik wel iets nieuws. De recente aanpassingen in de voortuin en de boshoek zijn meer als geslaagd. Op tuingebied is mijn droom in vervulling gegaan. Op de foto: Geranium endressii 'Wargrave Pink', Geranium versicolor, Geranium magnificum, paarse damastbloem, Cornus kousa Chinensis,  Geranium sylvaticum, de blauwe bloempjes van vlas en een mooie zaailing van akelei.


2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's, Ludo. Wat zijn geraniums toch altijd een dankbare planten, doen het eigenlijk altijd. En die akelei, schitterend, ook die kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's. Ik heb die ook bijna allemaal staan, op Linum perenne dat hier deze winter niet heeft overleefd

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.