11 mei 2016

opstaan!


zicht vanuit mijn slaapkamer (begin achtertuin)

Op de foto:

- zwemvijver met Chinese tulpenboom (Liriodendron chinense)
- rode pavia (linksmidden van kastanjehek)
- fietsenberghok met daarvoor avondterras (rode en oranje stoelen)
- bruinbladige vlier (rechtsonder)
- Cornus kousa en Cornus florida (linksonder, linksmidden)
- witte sierappel en bloesemverliezende inheemse vogelkers (Prunus padus) - linksboven
- 2 Parrotia persica (rechtsboven)
- boven fietsenhok, es die nu pas in blad begint te komen.

11 mei, dat betekent dat we precies vandaag, 25 jaar geleden, samen gingen wonen in onze huidige woning. De bouwgrond moest nog helemaal bewerkt worden. Tuinieren was toen zeker nog niet een van mijn passies. We blijven intussen dingen toevoegen en veranderen maar ik ben heel tevreden met wat we van het aangekochte maïsveld hebben gemaakt. 11 mei, dat is ook de verjaardag van mijn moeder. 79 intussen.


7 opmerkingen:

 1. Prachtig zicht op je tuin, Ludo en gefeliciteerd met je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig als je zoiets mooi's iedere morgen kunt aanschouwen en er dan nog zelf de hand hebt in gehad. Het uitzicht vanuit mijn slaapkamer is een maïsveld en ja, we spelen ook met het idee om het te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie 25 jaar en de prachtige tuin! Ik krijg nu je nieuwsbrief waar ik niet op kan reageren dus ben naar je blog gekomen om te zeggen dat ik steeds weer onder de indruk ben van je foto's en de tuin. Dank!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ik een nieuwsbrief? Ik wist dat niet :) Tof dat je op de blog komt en merci voor het mooie compliment!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zonder twijfel één van de mooiste tuinen die ik bezocht, jouw tuin. Ook deze foto is weer een plaatje. Gefeliciteerd met jullie 25ste huwelijksverjaardag en ook een dikke proficiat voor je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dank je wel Fruitberg. Met de collectie magnolia's erbij en de aanplanting van voor- en achtertuin is hij intussen weer flink veranderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is me erg duidelijk, Ludo. Er was ook al behoorlijk wat verschil tussen vorig jaar en drie jaar geleden :D

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.