30 december 2014

Klimaatzaak ondertekend

Zonet heb ik mijn brief aan de advocaten van de Klimaatzaak ondertekend waarbij ik hen volmacht geef om mijn belangen waar te nemen in de "Klimaatprocedure". Hiermee zal ik als mede-eiser, naast Klimaatzaak vzw, optreden tegen de Belgische overheden om mezelf  te 'beschermen tegen de aantasting van mijn rechten ten gevolge van de opwarming van het klimaat'.

De bijhorende website meldt momenteel dat er maar liefst 12.732 mensen mede-eiser willen worden, WOW! Je kan nog steeds meedoen!

10 opmerkingen:

 1. ik ben 1 van die 12732 mensen ;) En bij deze ineens een herrinnering aan mezelf om er ook eens een blogpostje over te schrijven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb van de eerste week al getekend, omdat we hier aan de lijve ondervinden dat er politiek niks gebeurt in de goede richting. Schauvliege talmt met alle mogelijkheden om ons bezwaarschrift tegen de (overbodige) verbrandingsoven die politiek Limburg ons door de strot wil rammen. Ze zit ondertussen al een dik half jaar na de maximale behandelingstermijn van het dossier.
  Van politiek Beringen krijgen we een veel te dik betaalde "milieu-inschatting" waar zowaar, hoera-hoera, blijkt dat deze oven geen enkel invloed heeft op onze leefomgeving. (dit zonder ook maar één enkele meting te doen).
  Tijd dat "onze?" politici eens ernstig op de vingers worden getikt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goed dat je meedoet Wim, ik volg jullie zaak redelijk goed op.

   Verwijderen
 3. Aangezien zowel mijn madam als ik nooit het openbaar vervoer gebruiken, beiden nog steeds - geheel noodgedwongen - met een vervuilende dieselwagen rondtuffen, de papieren media in huis halen, water uit plastic flessen drinken, geen LED-lampen in huis hebben, etc... heb ik het recht niet om de klimaatzaak te ondertekenen. Begint verandering immers niet bij jezelf?

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.