't gaat te snel

Zojuist heb ik onze trampoline gedemonteerd. De kinderen worden groot en de oudjes seniel, dat is onmiskenbaar waar, maar we zijn nog niet zoo kinds dat we geregeld op dat 'gevaarte' sprongetjes maken. Dat ding werd dus niet meer gebruikt (tenzij als pluviometer) en mocht weg. Toch heeft 't goed dienst gedaan en veel spelplezier bezorgd. Een zoektocht in 't archief leert me dat ik de trampoline einde april 2005 in mekaar stak. Dat is even schrikken want dat is bijna 10 jaar ! Het lijkt een flits.


Reacties

Muggenbeet zei…
De trampoline (ongeveer 4 meter doorsnee) is nog in opmerkelijke goede staat. Geen enkele vijs verroest en niks moeite gehad om de baren uit mekaar te schuiven. Enkel de reep plastiek die over de veren hangt, is hier en daar verduurd. Even navragen aan de grote baas, maar wellicht mag ze voor een belachelijke prijs de deur uit. Geïnteresseerden sturen me een e-mailtje. zie contact.
Anoniem zei…
duidelijk dat hier geravot werd en plezier gemaakt. en misschien liepen de kinderen zelfs af en toe een blauwtje op. nu is het tijd om een nieuwe generatie plezier te laten beleven.
Artemis zei…
Een trampoline is uitstekend geschikt voor oudere mensen. Je kunt je conditie er prima mee op pijl houden en je kunt er mee oefenen hoe je het beste kunt vallen (oude mensen vallen sneller en dan ben je vast voorbereid hoe je je val kunt opvangen). Dus geweldig voor de oude dag. En een uitstekend cadeau voor de niet meer zo jeugdige mens.
Anoniem zei…
't Gaat inderdaad erg snel. Zoals ze vroeger al zeiden : 'Tempus fugit'
Woelmuizenier zei…
De volgende 10 jaar gaan nog veel sneller gaan, Ludo! Mark my words.
Muggenbeet zei…
oh neen, dan schiet er niet veel over woelmuizenier.
Marthy zei…
Vijfenzestig ben ik nu en sinds drie jaar met pensioen. Waar die drie jaar zijn gebleven weet ik niet, zo snel is dat gegaan. Wat ik wel weet dat ik nu geen tijd meer zou overhouden om te werken, zo druk bezet zijn wij. Ik moet er zelf om lachen terwijl ik dit schrijf.
Anoniem zei…
Het gaat inderdaad snel, Ludo. Hier van hetzelfde laken een broek met ook drie kinderen tussen 15 en 19. Onze trampoline doet momenteel dienst als sprokkelhoutverzamelaar en ik heb een (mislukte) poging gedaan om er pompoenen op te laten groeien. Dus ik ben ook van plan om ze af te breken.