12 januari 2012

hondenpaté in een jasje van schimmel

geen topgerechtje maar wel een onversneden WOW-gevoel

Prachtig toch hoe deze schimmel zich als een suikerspin meester maakt van dit torentje hondenpoep. Van ver leek dit kunstwerkje, dat zich liefelijk had genesteld tussen een varen en een groepje nagelkruid, op een supervlok watten of een hoopje sneeuw. Bij nader toezien kon ik er toch best geen 'sneeuwbal' van rollen. Niet zozeer voor mijn eigen handen want vies vind ik wel lekker. Maar ik kan me voorstellen dat het slachtoffer dat dit hoopje goddelijkheid in het gezicht krijgt gesmeten er niet zou kunnen mee lachen. De mensen van tegenwoordig doen immers voor 't minste moeilijk. Ze kunnen niets meer uitstaan. Leven ze eigenlijk wel graag?


5 opmerkingen:

  1. inderdaad, de mensen kunnen niets meer verdragen! Vermits jij vies zo lekker vindt, wil hem ik gerust in je gezicht wrijven mocht zich de gelegenheid voordoen. Jij zal er alleszins niet moeilijk over doen, hè.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.