22 december 2009

de gulle gever

Kris Peeters mag dan al de 'hoogste in rang' zijn binnen de Vlaamse regering, toch is de titelkeuze van De Standaard correcter dan bij het Belang van Limburg. Bij DS is het duidelijk dat wij allemaal, de Vlaamse belastingbetaler, een stevige duit in de zak van Music for Life gedaan hebben. Bij het Belang lijkt het alsof de oppertsjeef himself zijn spaarpot heeft leeggemaakt. Een belangrijk nuanceverschil.

5 opmerkingen:

 1. Het zullen zijn eigen centen niet zijn.
  Gaan ze daar muggennetten voor kopen, niet? Die gaan ze lokaal laten produceren hoop ik? Zoniet gaan de plaatselijke "gespecialiseerde" bedrijfjes allemaal over de kop wegens gebrek aan afzet en gaat er hier één of andere multinational met het geld lopen.
  Resultaat; goed gevoel voor de verwende westerling en de netten verdwijnen bij de lokale maffia.
  Goed bezig mannekes. Doe zo verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mogen de Vlamingen nu ook allemaal een liedje aanvragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @menck: gisteren was er veel ambiance op de kabouterkesdans van kabouter plop. Willen we nu de samsonrock aanvragen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ge moet maar goesting hebben om daar te gaan aanvragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @'t gezwets: de muggennetten worden (zoals gedacht) niet ter plaatse gemaakt, zie artikel in mo : Music For Life duurzaam?

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.