23 februari 2008

(don't) try this at home

Ik ben volledig normaal gebouwd. Toch moet ik al braken als de dokteres een klein houten spateltje op mijn tong duwt en me vraagt om 'eens A te zeggen'.

Linda doet het van zoveel mannelijke kleinzerigheid waarschijnlijk in haar broek (als ze één aan heeft tenminste). Want zij laat deze avond op den televisie immense harige beesten -zo omvangrijk als een honderdvoud aan houten spateltjes- zo maar in haar keel verdwijnen.

Bravo Linda, ik sta vol bewondering, om niet te zeggen dat ik daarvan toch even moet slikken. Ik zie het Arie Slob haar nog niet nadoen... of onderschat ik den Arie?

2 opmerkingen:

  1. Even gekeken omwille van de big fuss die over deze film gemaakt wordt. De walging liet niet lang op zich wachten terwijl ik nog niet eens wist dat Linda hiertoe gedwongen werd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @chelone: ik heb er geen seconde van gezien. Madam Lovelace is mijn type niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.