10 februari 2008

georgina's stokje

Een foto uit de oude doos op het net zwieren, dat is het stokje dat ik toegeworpen kreeg van Georgina. Op muggenbeet en flickr staan al héél wat foto's uit mijn beruchte kinder- en jeugdtijd:

- op de stadswal van Dubrovnik;
- met de familie aan het vakantiehuis in Vosseslag (De Haan);
- mijn allereerste foto die bewaard gebleven is.

Maar het stokje verdient nieuwe foto's. Twee heb ik er voor jullie in petto.

Net uit de lagere school en nu in de zesde Latijn-Griekse (wij begonnen in die tijd erg onlogisch in de 6de LG) met als titularis Ward Hermans, de latere voorzitter van BELT (Beter Leefmilieu Tessenderlo vzw). Ik sta boven, tweede van rechts.

Net terug van mijn rugzakreis naar Joegoslavië en van een verkwikkende douche genoten. Foto genomen door onze reisgezel en vriend Patrick (nu peter van de kleinste). Op vraag opgestuurd en momenteel wellicht ingekaderd bij heel wat Servische en Kroatische vrijgezelles.

1 opmerking:

  1. ah, da's die gast die ik toen tegen het vege lijf ben gelopen op het strand... die gast die toen zo ongenaakbaar was.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.