7 februari 2008

vloekend rood

Die van ons is gisteren met de kroost in een Hollandse Ikea wat klein meubilair gaan kopen. 4 klein tafeltjes ter vervanging van de salontafel, 2 hoge CD-rekjes en voor ieder kind een wandboekenrek.

Vandaag is het aan mij om die planken aan mekaar te vijzen. Kinderspel want het systeem is altijd krak hetzelfde. Zelfs zonder plan lukt het me.

Alleen is er een klein probleem. Van alle kleuren van de regenboog is er ééntje dat vloekt met de rest van onze inrichting. De kleur van de sossen, rood met name. En laat dat nu net de kleur zijn van alle meubeltjes die ik in mekaar moet steken. Zou ik er aan beginnen of toch eerst de planken herschilderen?

Meestal heeft die van ons een goede smaak -bewijze haar keuze van man- maar deze keer heeft ze de bal aardig mis geslagen. Dat wordt weer poepekeklets!

5 opmerkingen:

 1. En daar ga jij weer van genieten, niet? Van dat schilderen bedoel ik natuuurlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schoon rood is niet lelijk ,he
  maar al dat geklus of geklos wordt da ook vergoed?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien is het wel die poepeklets waar ze het voor doet. Kinky.

  Ik heb voor alle veiligheid mijn ma al op pad gestuurd, richting Mol. Zij is de trotse bezitster van de website http://www.diep-rood.be. Misschien praat ze u wel om.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gewoon gaan omwisselen.bij Ikea kan je dat 30 dagen lang ofzelfs drie maand.Bubab.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.