27 februari 2008

de kleuren van de zon in huis


Wat doet iemand uit het onderwijs, tussen het rondrijden met de kinderen door, op een vrije woensdagnamiddag? Vandaag was het tafels en stoelen in mekaar steken. Onze eettafel (6 plaatsen) was te krap omdat we zelf al met zes zijn en ons huis bij momenten een 'open huis' is met een heleboel extra kinderen en familieleden. Daarom met een pakje spaarcenten wat nieuw meubilair aangekocht.

Het nieuwe beuken tafelblad is 2 meter op 2 meter en er is ruim plaats voor 10 eters of schoolwerkmakers. Onze lichtblauwe stoelen verhuizen naar boven en als nieuwe kleur kozen we voor de tinten van de zon: oranje en rood. Onze blikken Kuifjesdoos past er prima bij.

In het begin, nog voor ik met inbus- en andere sleutels aan de slag ging, spraken we over een miskoop. 4 uur later, nu alles er staat, zijn we er erg tevreden over. Precies zoals we bij de aankoop in de winkel voor ogen hadden.

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.