26 augustus 2007

De hel ligt in Tessenderlo

Toch volgens komiek Gunter Lamoot in de Humo (33/3493):
"Voor het Geslacht De Pauw zijn we een keer gaan filmen op de Zwarte Markt in Tessenderlo: 20.000 vierkante meter met meer dan 1000 standhouders die écht alles aan de man proberen te brengen, van pannenkoeken tot salons. Volgens mij ziet de hel er zo uit: een massa lelijke mensen die op zondag niks beter te doen hebben dan naar lelijke meubels en andere smaakloze rommel te komen kijken. In plaats van iets leuk te gaan doen of gewoon rustig thuis te blijven."

  4 opmerkingen:

  1. Ieder zijn ding he. Als mensen daar graag rondsjeezen, waarom niet? Wij zijn daar ooit ook nog geweest, btw. Niet dat er iets interessants te rapen viel. Op die fantastische oude magazines van THE MAN FROM U.N.C.L.E. die de plastieken sjakossenzoekers achteloos negeerden na! Hallelujah! Oh ja, en de koffiekoeken aan den ingang, zegt Kaatje!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. daar waren jullie dan op jullie plaats, gij twee 'duiveltjes' :-)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik dacht dat de hel vooral bestond uit lelijke mensen die ontzettend stinken?

   BeantwoordenVerwijderen
  4. @vrouwenliefhebster: inderdaad, het hoofdkwartier van het vlaams belang komt ook erg in de buurt van wat de hel zou kunnen zijn.

   BeantwoordenVerwijderen

  Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.