29 augustus 2007

Colruyt schiet te hulp

Stillekens aan beginnen alle gasten (en vrome vrouwen) te beseffen dat het voor een vrouw niet onaangenaam is als je haar clitoris betrekt bij het liefdesspel. Met wat studiewerk en een helpende of leidende hand begint het zowat in alle huiskamers te lukken. Komen ze daar toch niet af met die G-spot zeker?

Alsof het allemaal nog niet ingewikkeld genoeg is, moeten we -willen we niks missen- voortaan ook op zoek gaan naar een mysterieus plekje dat zich bovenaan achter de toegangspoort bevindt. Maar vraag aan 1000 proefpersonen de routeplanning naar de G-spot en verder als "aan het atomium in Brussel links in en daar ergens de metro pakken" komen ze niet.

Gelukkig schiet de Colruyt nu te hulp. Na hun bio-assortiment komt de vooruitstrevende winkelketen nu in hun gloednieuwe Collishopcatalogus ook voor de dag met bijzondere sport- en wellnessartikelen waaronder de DPSI: de Durex Play Stimulator Inspiration. "Die DPSI" (ik citeer) "is ontworpen om te strelen en voor intiem genot. Dankzij het unieke design en de contouren is het gemakkelijk om de G-spot te bereiken." Probleem opgelost. Geen zweet meer op ons voorhoofd en de medische ecyclopedie kan ook weer terug in de kast.

Voor de vele padvinders onder ons die eerder, ergens in de buurt van het strottehoofd, de zoektocht gestaakt hadden: voor 72 euro kan je het toestel in 'discrete verpakking' bestellen en afhalen. Garantie: standaardomwisseling. Tip: op het eerste zicht kunnen handige doe-het-zelvers er, gezien de 'contouren', ook een draagbare telefoon van maken.

Weldra een G-phone in iedere huiskamer?

2 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.