18 juli 2006

Tom Boonen afgestapt.

"Of het nu eindelijk eens gedaan mag zijn met dat gezever over die zogezegde rivaliteit tussen Davitamon - Lotto en Quick.Step - Innergetic? Die ís er, natuurlijk. Maar op een gezonde, sportieve manier. Maar zoals de media ons tegen mekaar probeert uit te spelen, dat is niet meer normaal te noemen. Na de rit van zondag heb ik Mario Aerts ‘s avonds nog opgebeld. Om één en ander uit te klaren, om te voorkomen dat domme misverstanden een streep door onze vriendschap zetten."

Deze duidelijke taal van Tom kan je lezen op de onlinekrant van de GVA of HBVL waar de wereldkampioen een eigen dagboek bijeenschrijft. Nu Tom van de fiets is afgestapt omwille van dezelfde kwaal waarmee Muggenbeet ook al een week lang sukkelt (keelpijn, hoesten, moeilijk ademen) stelt zich de vraag of Tom zal blijven werken aan dit dagboek.

Hopelijk wel, want dit kan - in tegenstelling tot de Tour zelf - érg spannend worden: over hoe hij Lore in de vernieling rijdt, of het met de nieuwe innergetic-matras inderdaad zo is dat Tom 's nachts zijn batterij oplaadt of over hoe hij op het grote buitenblad de brug over 't Kempisch Kanaal oprijdt ...

(Wist je dat, volgens de Innergeticreclame althans, Tom boonen zijn matras overal mee naar toe zeult? Ook naar buitenlandse koersen? Zou dat die "grote bubbel" in zijn koersbroekje niet verklaren? Zou Tom niet sneller sprinten met een gewoon zeemvelletje in zijn broek?)

1 opmerking:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.