9 augustus 2017

Prinsenpark

Deze middag ben ik met die van ons een grote wandeling gaan doen in en rond het Prinsenpark van Retie. Er wordt op mijn werk veel over gepraat, temeer omdat de bospoeper van Van Vlees en Bloed er bedrijvig was, maar ik was er nog nooit geweest. In deze 'groene oase van 215 ha' zijn er een aantal mooie vijvers en kijkhutten. We zagen heel wat libellen waaronder een grote groep houtpantserjuffers. Ook in de bossen staan enkele knappe bomen. We ontmoetten een aantal joggers, fietsers, wandelaars en keuvelende ouderen die daar in alle rust hun ding konden doen. Na de wandeling hadden we er graag iets gaan drinken maar een café of koffiebar is er niet. Wel een heleboel rustige en knusse picknickplekken waaronder enkele met prachtig uitzicht op het water. Helaas hadden we onze picknickmand en ons dekentje niet bij. De kodak had ik wel mee en ik schoot er enkele sfeerbeelden:







5 opmerkingen:

  1. Fraaie sfeerbeelden. Het moet er inderdaad heerlijk wandelen/toeven zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De 'bospoeper' had een slechtere plek kunnen kiezen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi, volgende keer koffie/thee meenemen.
    Gr Jan(Wilde een Tuin)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De volgende keer even door rijden tot bij ons. Koffie drinken wij hier niet maar thee of iets anders bied ik je graag aan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @natuurlijkrijk: daar had ik even niet aan gedacht dat je daar ergens in de buurt woont.Arendonk zeker?

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.