16 juni 2009

nieuw gerief


Meteen na de school met mijn opel plus aanhangwagen naar Sint-Lambrechts-Herk gereden. Via de website van de Vlaams Tafeltennis Liga kocht ik daar enkele dagen geleden een echte Donic-wedstrijdtafel. 115 kg weegt dat geval en de normale prijs draait rond de 600 euro. Voor 200 euro werden ze nu van de hand gedaan (inclusief net). Dat is een koopje ook al is de tafel zichtbaar bespeeld.

Onze Sven (speelgoed-)outdoortafel kan nu definitief buiten blijven staan, onder de kriekenbomen. Binnen kan er vanaf nu serieus getraind worden. Niet dat dat voor mezelf nog echt nodig is, maar de kinderen kunnen best nog wat oefening gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.