3 juni 2009

kust nu ....

Zo'n 2 uur geleden verdween ineens gans de opmaak van Muggenbeet. Ik had ocharme 1 linkje toegevoegd, bewaarde deze verandering zoals ik dat al 100 keer had gedaan en .... toen gebeurde het ... heel mijn gepersonaliseerd sjabloon naar de vaantjes, verschwunden. Via Google cache heb ik nog een en 't ander kunnen terugvinden maar toch, zoveel knutsel- en plakwerk in rook zien opgaan, is geen aangename gewaarwording. Zeker niet voor een doe-het-zelver zonder relevante opleiding.

Ik heb het voorbije uur zoveel mogelijk proberen recht te trekken. Muggenbeet is ondertussen weer leesbaar - niet dat daar veel mensen zaten op te wachten - en ik hoop tegen het einde van deze week alles hersteld te hebben. Van de nood een deugd makend, zal ik hier en daar wat modernere gagdets toevoegen.

Niet plezant maar toch ook weer niet zo erg dat ik zondag van kolère een dwaze stem zou uitbrengen. Neen, geen Dedecker en zeker geen Vlaams Belang. Zelfs niet als het heel hard regent.

(P.S. moest ik je vergeten hebben onder 'blogs die ik smaak', geef me een seintje.)

8 opmerkingen:

 1. Alles is prima leesbaar en zeer toonbaar teruggeplaatst. Alleen zie ik weer je vorige header in plaats van de laatste, maar da's een detail, vaneigens.
  Blogs en kuren: breek me de bek niet open.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tiens, mijn nickname ingeven gaat niet meer. Wel eist dit reactieluik thans de naam van je blog(adres).
  Nog een extra aanpassing, vrees ik. Want een Google-account heb ik niet, en in het luik 'OpenID' je naam invullen lukt ook al niet. Was dat vroeger niet gewoon Naam + URL?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @kielzog: de instellingen van het reactieluik werden versoepeld. Thx voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg maar Menck, Muggenbeet. ;-)
  Kielzog is slechts de naam van mijn blogje.
  Bedankt voor de aanpassing. Veel fijner zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tip :je kan je template downloaden en veilig bewaren...
  BTW, het ziet er nog steeds goed uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. allez joep, zo weet muggenbeet weer wat gedaan. Misschien niet slecht, 't houdt tenminste je van 't straat en uit het café :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na 7 juni komt alles weer goed, dat is beloofd! Als je maar niet vergeet af en toe eens te bijten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bloem it is. Tant... it was. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.