4 januari 2009

provinciale kampioenschappen te Wemmel

Dit weekend vinden de provinciale kampioenschappen tafeltennis plaats in de sporthal van Wemmel. Gisteren streed de Vlaams-Brabantse jeugd volgens leeftijd voor de titel en vandaag wordt er volgens klassement getafeltennist. Gisteren was ik er de ganse dag bij en ik zag dat de Diestse jeugd zich prima uit de slag trok. Ook mijn twee oudsten waren van de partij en ze deden dat goed.

De zoon, Jo, behaalde driemaal goud. Hij werd als eerstejaars miniem provinciaal kampioen bij de miniemen en met de sterke Marie Maesen en Thomas Gerrits als partner in de dubbels, kon hij ook daar tweemaal goud om de nek hangen.

Jo, goud bij de miniemen - Thomas (naast Jo) behaalde knap brons

De oudste dochter Loes moest -zoals verwacht- haar meerderen erkennen in de meisjes van Meerdaal maar veroverde bij de kadetten toch brons in het enkelspel en brons bij de dames dubbel samen met Ilke. Bij het dubbel gemengd wist ze dankzij de ijzersterke inbreng van ploeggenoot Julien Meurant (C0) ook een gouden medaille te veroveren.

Julien en Loes, goud bij kadetten dubbel-gemengd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.