14 januari 2009

Jefke de Druivelaar treedt toe tot de SPA

Jefke's avatar

Na Bert Anciaux heeft de SPA vandaag alweer een vette vis binnengehaald. Jefke de Druivelaar, al 30 jaar lang het enigste lid van de wereldwijde supportersclub van de gelijknamige afscheurkalender 'de Druivelaar', zette deze middag de stap naar de politiek nadat de partij inging op zijn eis om (nog maar eens) van naam te veranderen. 

Voortaan -en met dank aan Jefke- staat SPA  voor: "socialisten en progressieven en almanakliefhebbers". Op de vraag van de VRT (middagjoernaal) of hij eigenlijk wel een socialist is, antwoordde Jefke de nu al historische woorden: "zijde gij zot!". Wetstraatwatchers verwachten dat Jefke en Bert binnenkort zullen uitpakken met een nieuw pakkend sociaal verhaal met name de ASPA, de "afscheuring van socialisten, progressieven en almanakliefhebbers". 

Voer voor katten die hun eigen joeng niet meer herkennen.

5 opmerkingen:

 1. En wie gaat er de blaadjes aftrekken? Juist, ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Narren trekken veel stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dictatuur in zijn zuiverste vorm wat de SPA top hier gedaan heeft.
  Geen naamsverandering en ze (Genez) gelooft het zelf nog ook.
  Zeggen kan ik het niet, schrijven wel, met veel moeite: Je hebt hier gelijk muggenbeet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wij moeten dat allemaal nog ernstig vinden...

  (waarmee ik niet je logje bedoel)

  Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.