5 januari 2009

Loes overtreft zichzelf

Loes onverwachts goud bij de dames D

Op de tweede dag van de provinciale kampioenschappen tafeltennis in Wemmel heeft de oudste dochter onverwachts goud behaald bij de dames D. Loes (D4) kon zich net plaatsen voor de tweede ronde van het tornooi (een 10-5 achterstand in de belle nog rechtgezet) maar kon daarna verscheidene hoger geklasseerden dames verslagen en belandde zo in de finale. Hier versloeg ze de immer vriendelijke Jolien Lamproye (D0), wat toch onverwacht was.

Jo en Brieuc (11 en 10 jaar !!!) behaalden bij de heren E (alle leeftijden) een mooie bronzen plak in het dubbelspel. In het enkelspel strandde Jo net voor de halve finale. In het totaal werd door de oudste helft van mijn kroost 9 medailles in Wemmel bijeengespeeld. En dan bleef de papa nog aan de zijkant staan wegens rugpijn. Anders waren het er zeker ... ook 9 geweest. :)

4 opmerkingen:

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.