23 juni 2010

opening Kringwinkel DiestDit weekend krijgt ook Diest zijn eigen Kringwinkel. Op zondag 27 juni wordt de opening ingezet met een feest van 14.00 uur tot 18.00 uur. De nieuwe winkel zal niet zomaar haar deuren openzetten, neen, er staat heel wat te gebeuren. Er zullen diverse optredens zijn, kinderanimatie en enkele BV's gaan exclusieve spullen verkopen: Diestenaar Guy Swinnen verkoopt zijn Lenco platenspeler en een door alle bandleden gesigneerde Scabs-LP, Ben Crabbé schonk een gesigneerde cimbaal, Tom Boonen een Samsonite reiskoffer, enzovoort.

Met de opening komt er een einde aan de lijdensweg voor de Kringwinkel. De opening was eerst voorzien voor begin 2008 maar om allerlei redenen werd de opening alsmaar uitgesteld. Ook voor de Diestenaren is de opening een goede zaak. Zij moesten voordien met hun herbruikbare spullen tot in Aarschot of Tienen rijden.

Je vindt de Kringwinkel op de Nijverheidslaan 33a. Wij wensen Stefan Rutten (geen familie wel vrienden) en zijn ploeg veel succes met de nieuwe winkel.

Geen opmerkingen: