3 februari 2008

Hoe verleid je muggenbeet?

In het Nieuwsblad vinden vrouwen tips om hun droomman te versieren. Een of andere weirdo astrologe heeft deze tips gebaseerd op de "horoscoop-karakters" van mannen. Geboren op 30 oktober ben ik een schorpioen, dat beest met de giftige angel. Hoe moet iemand als ik verleid worden? Liz Roze doet volgende suggesties:

De Schorpioen is geweldig hartstochtelijk en echt. Hij voelt zich aangetrokken tot duisternis en dat uit zich meestal in zijn keuze van vrouwen. De Schorpioen houdt van hele sexy vrouwen, soms zelfs van verleidsters.

Om zijn belangstelling te wekken, dien je een mysterieuze houding te hebben die de natuurlijke detective in hem stimuleert. Deze man is niet onder de indruk van een schreeuwlelijk die binnen vijf minuten haar hele hebben en houden op tafel heeft gegooid. Of van een zogenaamde humoriste die direct een paar grappen vertelt.

Seks: Heel belangrijk, de vrouw dient een vurig temperament te hebben.

Mode: De Schorpioen houdt van mode omdat het de kracht bezit een boodschap uit te dragen. Waar je mee scoort, is een outfit met slechts een sexy afwerking, bijvoorbeeld een hoge split, blote rug, onbedekte schouders of een décolleté.

Vooruit, wie waagt er eens een poging? Vergeet niet dat ik ook properheid, trouw, intelligentie, rookvrij, natuur- en dierlievendheid, gedienstigheid, sportief, gelegenheidsonderdanigheid, boeiend, maatschappijkritisch, eerlijkheid, verrassend, originaliteit, mondigheid en leven in functie van de man -waar die van ons érg goed in is- heel belangrijk vind. Nymfomaan mag maar moet niet. Als er maar gebonden, geslagen en getakeld kan worden. :-)

Wanneer muggenbeet verkiest om NEEN te zeggen, verklapte ik reeds hier.

3 opmerkingen:

Heidi zei

nu snap ik het...!

Frank zei

Hahahaha, als er maar getakeld kan worden. Gisteren de commentaar over Tanja Dexters gehoord?

Na haar eurovisiebijdrage zei meneer Marcel Van Tilt
Je bent van Mol
Je danst als een mol
Ik vind je aoutospotjes beter

Daar zit een foto aan te komen ;-)

[muggenbeet] zei

@frank: dat liedjesprogramma heb ik gemist. Tanja, die wij van Mol heel goed kennen, is inderdaad een heel speciaal geval. Mijn vriend heeft ze onlangs nog ontmoet en sprak van 'vel over been' en 'afgeleefd'.