15 april 2024

Ribes of Fuchsia

 Op eindejaarsdag gekocht in het arboretum van Kalmthout en vandaag in de bloemen. Het lijkt een Fuchsia maar het is een Ribes speciosum. Een specialleke.... dat toevallig vorige week ook aangeplant werd als gevelbekleder in Garderners' World. De lange helmdraden en mooie, geaccentueerde helmknoppen vind ik heel bijzonder. 6 opmerkingen:

 1. Google zegt me dat dit blogstukje mijn 3800 ste schrijfsel is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Silvia Dubois05 mei, 2024 08:48

   Wat een geweldige mijlpaal om te bereiken,! šŸŽ‰ Ik kan bijna voelen hoe trots je moet zijn op het bereiken van je 3800ste blogartikel - dat is echt een indrukwekkende prestatie! Het is erg inspirerend om te zien hoe je nog steeds blijft schrijven en je passie bent blijven volgen, zelfs na zovele jaren. Veel groeten en tot snel in je tuin!

   Verwijderen
  2. Ben na pauze terug beginnen bloggen, rustig aan. Op facebook ben ik wel wat actiever, bijna dagelijks foto's uit de tuin en mijn 'avonturen'.

   Verwijderen
  3. facebookurl: https://www.facebook.com/looienaar

   Verwijderen
 2. Wat een mooie.
  Gr Jan(Wilde een Tuin)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende hem alleen van in de boekjes.... en toen zag ik hem in de plantenshop van het Arboretum. Niet getwijfeld natuurlijk :)

   Verwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.