1 juni 2022

de naald-kortschildboktor

 

Nog maar mijn tweede waarneming in onze tuin, niet zooo verrassend want deze tor is bij wijze van spreke maar een speldenkop groot. En toch... is hij volledig met toeters en bellen uitgerust. Hoe klein moeten zijn ingewanden dan niet zijn en dat  functioneert allemaal!? En dan weten dat er creatuurtjes rondvliegen die tienmaal in deze boktor passen. De wonderen zitten vaak in de kleine dingen. 

Intussen hebben we ook ons welkomstbord voor het komende weekend klaar. Ons oude schoolbord, met krijtbak en al, was daar ideaal voor omdat de affiches er netjes op passen en omdat de voeten stevig genoeg zijn om hem zonder bijkomend werk op de grond te zetten.


Voor alle duidelijkheid - en hiermee is meteen ook de vraag van éen van de buurvrouwen beantwoord - de tuin is ook de 5de (zondag) geopend. Op het straatbord is "4 - 6" geschilderd; het streepje mag gelezen worden als "tot en met". 


3 opmerkingen:

  1. Wij hebben met volle teugen genoten van deze prachtige tuin waar inderdaad liefde en aandacht voor mens en dier de hoofdrol speelt. De mensen van deze tuin, Ludo in het bijzonder, maar ook zijn gezin, hebben we mogen ontmoeten. Wat een geweldig liefdevol gezin. Dank jullie wel en we houden contact.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat we vorige zondag een bezoekje mochten brengen aan jullie mooie tuin. Dit was zeer inspirerend en gaf ons een concreet perspectief voor de geplande werken. Deze tuin is het resultaat van véle jaren ervaring en expertise en het warme onthaal maakte het helemaal af!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel beiden, wij waren ook zeer tevreden over de opkomst en de vele toffe mensen die we konden spreken.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel om een reactie achter te laten. Als je opteert om als 'Anoniem' te reageren omdat dit het eenvoudigst is, wil je dan je opmerking wel besluiten met je voornaam/naam? Het is plezant om te weten wie mijn blog bezoekt en reageert. Even simpel als 'Anoniem' is 'Naam/URL'. Van die URL hoef je je niks aan te trekken, je vult gewoon je naam of roepnaam of alias in en ... hopsakee, dat werkt ook. Merci.